Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.11 secunde)
Partidele trebuie sa reprezinte vointa oamenilor. Candidez la presedintia Romaniei! Ca independent.Voi lucra cu intreaga societate. Avem dreptul la independenta.
Judecatorii constitutionalisti ar urma sa precizeze daca desemnarea premierului este atributia exclusiva a presedintelui sau daca acesta trebuie sa tina cont de vointa unei majoritati parlamentare atunci cand il desemneaza pe seful guvernului.
In acelasi timp, mi-e teama ca este vorba de aceeasi vointa politica care a amanat adoptarea codurilor de procedura, a respins legea de modificare a Curtii Constitutionale care era menita sa accelereze cursul proceselor, a dus la atacuri la adresa procurorului general sau a ministrului justitiei si a dat in general un semnal de ezitare in ceea ce priveste sustinerea reformelor din justitie", a spus Predoiu, la finalul audierilor.
Berceanu a ramas, pe mai departe in politica, numai principiile PD par sa se fi schimbat spectaculos, pentru a se plia pe vointa conducatorului suprem.
Veniti la vot doar cu propria vointa si luciditate. Aveti incredere in mine, garantez ca nu va voi dezamagi", a declarat Antonescu.
Am invatat de la dansul o multime de lucruri folositoare in politica, dar mai ales ca politica este o lupta pentru lucrurile pe care le afirmi, ca lucrurile pe care le afirmi trebuie sa fie cele pe care le crezi si ca singurul criteriu de care trebuie sa tii cont este vointa oamenilor.
votul este doar aparent liber si reflecta doar in mica masura vointa poporului. S-a pus la punct un sistem din ce in ce mai sofisticat de fraudare a rezultatelor votului.
Atata vreme cat nu exista o forta politica, un singur partid, care sa aiba majoritatea absoluta si care sa poata pretinde ca reprezinta vointa majoritara, atunci formula politica trebuie sa acomodeze toate aceste tendinte printr-o solutie elastica si diplomatica", a spus Tariceanu.
Oricat de ciudat ar suna acest cuvant in gura "animalului politic" Basescu, daca nu este doar vorba goala, ci vointa reala, ar echivala cu speranta firava ca dinspre Palatul din deal este probabil sa adie un aer mai bland.
"Romanii au votat in proportie covarsitoare la referendum pentru diminuarea numarului de parlamentari si pentru Parlament Unicameral, aceste lucruri trebuie puse in practica de catre parlament pentru a respecta vointa romanilor", a mai spus Emil Boc.
Traian Basescu l-a numit pe Boc pentru ca doreste sa isi manifeste vointa politica in toate situatiile, daca va continua stilul agresiv, de atacuri la adresa tuturor cu scopul de a-si apara interesele personale si pe cele ale familiei lui, fiindca el este un familist care doreste ca familia lui sa aibe de castigat de pe urma functiei de sef al statului pe care o detine.
Obligatia noastra este de asigura o contrapondere democratica de a reprezenta un garant pentru statul de drept si pentru vointa si sperantele legitime ale celor peste 5,2 de milioane de votanti.
A devenit un punct de reper si la stanga si la dreapta, ca trebuie urmata vointa presedintelui, ca poti sa fii arestat de pe strada daca vrea presedintele Romaniei, ca trebuie sa facem modernizarea statului ca asa vrea presedintele Romaniei, ca trebuie sa guvernam toti pentru asa vrea presedintele Romaniei.
Un discurs care a reusit sa reflecte, cu fidelitate si stralucire, starea de spirit si vointa noastra, a alegatorilor lui, in particular si a alegatorilor schimbarii, in general.
Nu pentru ca este vointa cuiva, ci pentru ca va fi o nevoie a oamenilor, mai ales a celor din Ardeal, a intelectualilor, care nu se simt reprezentati de un anumit standard scazut intelectual al stangii din acest moment", a declarat Vasile Dancu.
"Consider ca am fost ales pentru vointa de a pune in practica masuri de reforma legitime prea de multa vreme asteptate si tergiversate", a spus Basescu.
"As vrea sa ii amintesc doamnei Timosenko faptul ca baza democratiei este vointa poporului. Liderii democratici accepta intotdeauna rezultatele alegerilor.
'Victor Ponta este presedintele PSD pentru ca aceasta a fost vointa lui Ion Iliescu. Nu vreau sa spun ca micul Titulescu nu are meritele lui, dar fara "dezlegarea" de la batranul partidului nu ar fi ajuns sa-l detroneze pe Geoana.
"Daca presedintele tarii a ales sa nu respecte propria invitatie, vointa electoratului, legile privind formatiunile politice, intreaga responsabilitate ii apartine", a adaugat Ponta.
Cu oameni care au intrat in Parlament asumand un program, dupa aceea sa falsifice vointa electoratului din scopuri politicianiste, noi nu putem sta in rand si nu putem sta la acelasi rang de demnitate politica ", a mai spus Crin Antonescu.
google-analytics.com